Çrona Rapportera LSS 80

Placera en iPad hos den assistansberättigade. Kör Crona Rapportera LSS och du har ett effektivt system för att fånga alla dina assistenters närvaro- och frånvarotider för senare överföring till Crona Lön LSS och Försäkringskassan.

Assistenterna anger när de kommer, när de går och om de gjort några utlägg. Informationen skickas säkert via ”molnet” till dig som assistansanordnare för automatisk överföring till löneprogrammet. Där görs också en utskrift av blankett FK3059 till Försäkringskassan. Du får fram både lönebesked och blanketter klara att skicka till Försäkringskassan.

Crona Rapportera LSS 80

Crona Rapportera LSS 80 är kopplad till vår Crona Portal och är helt integrerad med Crona Lön. Brukare och assistenter som läggs in i löneprogrammet synkas upp till portalen och Crona Rapportera LSS 80. Assistenten kan godkänna sin tidrapport med sitt mobila BankId direkt i appen. Kontrasignering av anordnaren görs i Crona Portal. All information synkas med automatik till Crona Lön, ingen export/import behövs. I appen som körs på en iPad (inte iPhone) finns också ett antal nya vyer för brukaren.

Enkel registrering

Assistenten loggar in med sin PIN-kod och anger med ett klick när han kommer eller går. Arbetar man jour, beredskap, övertid eller liknande anges detta genom att först välja funktionen ”Tidkod” och därefter typen av arbetstid. Möjlighet finns att i lägga in olika frånvaroorsaker som utbildning, sjukdom, tjänstledig, semester, etc. Man kan också i efterhand ange dessa olika händelser. Tidpunkten för den gjorda registreringen sparas alltid även om händelsen dateras bakåt i tiden.

Utlägg

I appen finns en funktion för assistenten att ange eventuella gjorda utlägg. Man anger tidpunkt, varugrupp, utlägg och i förekommande fall moms. Varje utlägg kan också beskrivas i klartext. Vilka varugrupper som finns tillgängliga anges i Crona Lön.

Signera med mobilt bankid

I Crona Rapportera LSS 80 signeras Försäkringskassans tidrapporten (FK 3059) med BankID av assistenter och anordnare. Assistenten kan signera i appen eller i Crona Portal. Anordnaren kontrasignerar i Crona Portal. Via vårt program laddas tidrapporten upp till Försäkringskassan. Du slipper postgång och sparar värdefull tid. Med BankID signering och filöverföring blir tidrapporteringen snabbare, enklare och säkrare.