Detta är DataVara AB

DataVara AB

DataVara AB är en del av det nordiska Confirma Software. Confirma Software har en omsättning på över 30 MEURO och ca 220 anställda. DataVara är specialiserade på utveckling och försäljning av personaladministrativa produkter och tjänster. Bland produkterna finner du löneprogram, tid- och reseräkningsprogram samt personaldokument. DataVara AB har 33 medarbetare som utvecklar, säljer och supportar våra system. Devisen är 'Programvara för arbetsgivare'.

Vi får inte glömma de som bidragit till utvecklingen av DataVara och som gått vidare i karriären. Per-Arne Hederstaf har som säljare skapat flera av våra samarbeten. Sofia Günter lade grunden till vår lärobok i lön. Lena Dahlin som är mamma till vårt kursmaterial och som satt standarden på vår fina supportavdelning.

Integritetspolicy

Vi får inte glömma Annelie Nyström som tidigare var på vår startbild för Crona Lön. På utvecklingssidan minns vi Peter Falkesand som fortfarande orsakar en del buggar ;-)

E-postadressen till våra medarbetare är:
förnamn.efternamn@datavara.se

Historik

DataVara AB startades 1991, men har sitt ursprung i företaget Rutindata AB som bildades redan 1975. Rutindata AB bildades av Claes Mentzén, Sven Allgurén och Björn Dahlin för att utveckla och sälja administrativa system med devisen 'Programvara för arbetsgivare'. DataVara ägdes i lika delar av Thomas Palm, Leif Davidson och Björn Dahlin fram till 2020 då företaget såldes till Confirma Software.