Kurser

Våra kurser för Crona Lön passar även löneprogrammen FDT Lön, Edison Lön, Crona Lön Mac och Lön från Wolters Kluwer. Nedanstående priser är exklusive moms och inklusive avbokningsskydd.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av våra kurser har vi begränsat antal deltagare till cirka tio, vilket ger oss möjlighet att ta upp individuella problem och frågeställningar. Varje kursdeltagare arbetar alltid på en egen dator som vi tillhandahåller utom på teorikursen där elevdatorer inte används. Våra kurspriser inkluderar allt kursmaterial, lunch och fika.

Någon dag efter bokningen får du en kursbekräftelse. Denna ställs direkt till den person som ska gå på kursen om inget annat har begärts. Bekräftelsen innehåller all information som du behöver om kursen. Kurserna faktureras och betalas i förskott. En kursanmälan kan avbokas fram till två veckor före kursstart. I samband med kursanmälan fakturerar vi en anmälningsavgift som uppgår till 20 % av kursavgiften, denna återfås inte vid en avbokning. Avbokningsskydd som gäller vid egen eller nära anhörigs sjukdom ingår i priset.

Kurspriset är 9.900 kr för en tvådagarskurs och 5.900 kr för en endagarskurs. Teorikursen kostar 1.900 kr och webbinarie 690 kr. Avtalskunder har 20 % rabatt på dessa kurspriser.

Här hittar du bokningsinformation och vägbeskrivningar.