Lönekalkylatorn

Med Lönekalkylatorn har du alla de grundläggande funktioner som krävs av en vanlig kalkylator men också en mängd specialfunktioner för att beräkna skatter och arbetsgivaravgifter.

Lönekalkylatorn finns i två olika versioner, en för Windows och en annan för iPhone. Det är två helt skilda program som också har olika funktioner även om det är skatt som beräknas.

Lönekalkylatorn för Windows

Lönekalkylatorn för Windows är en egen liten fristående programvara som gör det enkelt att beräkna preliminärskatt och arbetsgivaravgift för alla skattetabeller sedan 1991. Detta kan du göra för månadslön, halvmånadslön, tvåveckorslön, veckolön och även för daglön de åren när det fanns. Du kan enkelt klippa och klistra resultaten om du t.ex. vill få in det i Word eller Excel. Denna lönekalkylator ingår som standard i Crona Lön/Resa/Tid, men kan också laddas hem utan kostnad genom länken till vänster.

Lönekalkylatorn för iPhone

I varianten för iPhone hanteras alla skattetabeller för innevarande år. Du kan enkelt hämta fram din skattetabell om du vet i vilken kommun och församling du bor. I lönekalkylatorn för iPhone kan du också räkna 'baklänges'. Du kan ange nettolön och få fram företagets totalkostnad, preliminärskatt, bruttolön och arbetsgivaravgift. Ja, du kan t.o.m. ange önskad skatt och beräkna övriga uppgifter. Vrider du på telefonen visas de olika delarnas andel visuellt. Denna lönekalkylator köper du på AppStore för 20 kr (ink. moms). Gör som över 55.000 andra personer - ladda ner den till din iPhone.