Vi söker

Lönespecialist

Är du en serviceminded, glad lönespecialist? Då kan jobbet som lönespecialist till vår löneserviceavdelning på DataVara AB vara precis rätt för dig. Sök jobbet idag och få chansen att bli en del av vårt glada löneserviceteam på DataVara AB!

Om tjänsten

DataVara AB befinner sig expansiv fas och på vår löneserviceavdelning söker vi nu en serviceminded, glad lönespecialist. Dina arbetsuppgifter kommer vara löpande lönearbete i våra egna program Crona Lön och Crona Portal, med kundkontakt och ett helhetsansvar för dina kunder. Tjänsten är på heltid och ett vikariat på ett år, med förhoppning att kunna erbjuda en tillsvidareanställning på sikt.

Vem är du?

Vi söker dig som har goda kunskaper inom lön och har du kunskaper i bokföring så är det en merit.

Vad erbjuder vi

6st glada och kunniga medarbetare, support, sälj och teknikavdelning, fina lokaler, friskvård, företag i expansion och centralt beläget vid tågstationen i Alingsås.

Om DataVara AB

DataVara AB är en del av det nordiska softwarebolaget Confirma Software AB. Confirma Software har en omsättning på över 30 miljoner euro och ca 220 anställda. DataVara är specialiserade på utveckling och försäljning av personaladministrativa produkter och tjänster. Bland produkterna finner du löneprogram, tid- och reseräkningsprogram samt personaldokument där löneprogrammen är våra huvudprodukter. Bland våra tjänster har vi löneservice till de företag som har behov av extern hjälp. Vi på DataVara AB är 33 medarbetare som utvecklar, säljer och supportar våra system. Devisen är 'Programvara för arbetsgivare'.