Vi söker Löneförättare!

Vi behöver förstärka vår löneserviceavdelning med personer som har dokumenterad erfarenhet från lönehantering och är van datoranvändare.

Arbetsuppgifter

Du kommer i huvudsak att få arbeta med löneservice mot våra kunder.Arbetet kan även innebära att arbeta med utveckling av dokumentation, kursmaterial och programtestning.

Bakgrund

Vi söker Dig med dokumenterad kunskap om lönehantering och som har arbetat praktiskt med löner och som nu vill hjälpa andra företag med sin lönehanetering. Du blir kundansvarig mot ett antal mindre företag. Arbetet kräver en pedagogisk, säljande läggning och mycket goda kunskaper inom lönehantering. Du har också en god datorvana och behärskar svenska i tal och skrift. Kunskaper inom företagsekonomi är meriterande.

Övrigt

Vi erbjuder dig en fast månadslön. Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid. Din introduktion i företaget består av grundutbildning där du får lära dig grunderna i våra programvaror. Vi kommer också att ge dig kontinuerlig vidareutbildning i ditt arbete inom branschen. Vi har vårt kontor centralt i Alingsås. Det är någon minuts promenad från tåg och bussar.

Besöksadressen är: Östra Ringgatan 18.

Ansökan

Låter tjänsten intressant och stämmer in på din profil sänd din ansökan med presentation av vem du är, vad du har gjort hittills och vad du vill göra framöver till info@datavara.se.
Du kan också ringa oss på 0322-67 07 00, fråga efter Björn Dahlin eller Leif Davidson.

Vi vill ha din ansökan senast 31 augusti 2017. Tillträde: Snarast.

Välkommen!