Vill du jobba hos oss?

Företaget

DataVara AB har specialiserat sig på att utveckla programvaror för personaladministration. Bland produkterna finner du löneprogram, tid- och reseräkningsprogram samt personaldokument. Vårt kontor ligger i vackra Alingsås med stadskärnan alldeles runt hörnet och endast någon minuts promenad från tåg och bussar. Vi är kring 30 medarbetare som utvecklar, säljer och supportar våra system.

Devisen är 'Programvara för arbetsgivare'.

Vem söker vi?

Vi har alltid behov av nya engagerade medarbetare och vi söker kompetenser inom lönehantering, systemutveckling och försäljning. Är du en driven person som behärskar lönefrågor utan och innan är du en person som vi ofta söker till vår lönesupport eller löneservice.

Duktiga programmerare och systemvetare, både för webb och desktop är också intressanta. Vi arbetar i programmiljön Delphi i den senare miljön och med PHP och NodeJS mot webben. Säljare och affärsutvecklare med kunskap och energi är givetvis också en typ av personer som vi gärna vill ha i vår organisation. Just nu söker vi inte någon aktivt, men man vet aldrig!

Kontakta oss

Om du tycker att DataVara AB verkar vara ett intressant företag att jobba på, är du välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss. Skicka CV, personligt brev med presentation av vem du är, vad du har gjort hittills och vad du vill göra framöver till info@datavara.se Vid frågor ring 0322-670700 och fråga efter Björn Dahlin

Välkommen!