Nära till hjälpen

support

Support

Har du frågor kring hanteringen om ditt program och inte finner lösningen vare sig i handbok eller i hjälptext är du välkommen att ringa vår support. Våra öppettider är måndag-torsdag mellan klockan 08:30 till 16:30. På fredagar öppnar supporten först klockan 10:00 och stänger kl 16.30. Förmiddagen använder vi då för utbildning och planering så att vi blir ännu bättre! Vi har lunchstängt mellan 12:00 och 13:00. Du kan både ringa eller skicka e-post till oss!

Skicka din supportfråga ››

programuppdatering

Filmer

Vi har börjat med filmproduktion för att underlätta handhavandet med alla våra program i Crona serien. Vi får utvärdera framgent hur det fungerar och vilken typ av filmer som ska utvecklas. Lämna gärna synpunkter!

Till filmer ››

eAssistans

eAssistans fungerar så att du väljer en tid när du kan sitta vid datorn, uppkopplad mot Internet och med ditt Crona program uppstartat. Sedan har du telefonkontakt med vår expert på den aktuella programvaran och ni båda har tillgång till ditt program. Du ser i realtid vad som sker på skärmen när olika operationer utförs och får det förklarat av vår expert i telefonen.

Beställ eAssistans ››