Tillbehör

Laserpost (100 ex)

Du skriver enkelt ut lönebeskeden på din laserskrivare eller bläckstråleskrivare. Arket är försettt med en limsträng runt om och försluts genom att arket viks och trycks ihop. På så vis slipper du bland annat kostnaden för kuvert. Du kan även använda blanketten för att skriva ut kontrolluppgifter.

Laserpost (500 ex)

Du skriver enkelt ut lönebeskeden på din laserskrivare eller bläckstråleskrivare. Arket är försett med en limsträng runt om och försluts genom att arket viks och trycks ihop. På så vis slipper du bland annat kostnaden för kuvert. Du kan även använda blanketten för att skriva ut kontrolluppgifter.

Crona Lärobok

Crona Lärobok är en beskrivning över det mesta som du behöver veta som löneadministratör. Boken är skriven för dig som använder Crona Lön (eller ett löneprogram som bygger på Crona Lön) och som vill veta mer om personal och löneadministration. Boken ingår som kursmaterial till vår allmänna lönekurs och omfattar 210 sidor.

Blanketter till Crona Dokument

En del blanketter vi tagit fram till Crona Dokument är branchspecifika eller av annat skäl inte aktuella för alla användare. Vi har valt att lägga dessa utanför programprodukten så att endast de som har intresse av dem kan ladda hem, importera och använda. Under denna länk finns dessa blanketter som passar både till fristående Crona Dokument och dokumentpanelen i löneprogrammet. För att kunna importera en blankett måste du ha ett giltigt prenumerationsavtal på din programvara. Ingår kostnadsfritt för avtalskunder. Ladda ner fler blanketter.

Egen bakgrundsbild Crona Tidur

Till Crona Tidur pek finns möjligheten att till ett fast pris om 920 kr (ex moms) beställa en egen bakgrundsbild som är anpassad till våra standardstorlekar av bildskärmsformat.

Beställ

  • Antal: á 240 kr
  • Antal: á 590 kr
  • Alla priser exklusive moms. Fälten markerade med * behövs för att vi skall kunna nå dig.