Tillbehör

Blanketter till Crona Dokument

En del blanketter vi tagit fram till Crona Dokument är branchspecifika eller av annat skäl inte aktuella för alla användare. Vi har valt att lägga dessa utanför programprodukten så att endast de som har intresse av dem kan ladda hem, importera och använda. Under denna länk finns dessa blanketter som passar både till fristående Crona Dokument och dokumentpanelen i löneprogrammet. För att kunna importera en blankett måste du ha ett giltigt prenumerationsavtal på din programvara. Ingår kostnadsfritt för avtalskunder. Ladda ner fler blanketter.

Egen bakgrundsbild Crona Tidur

Till Crona Tidur pek finns möjligheten att till ett fast pris om 920 kr (ex moms) beställa en egen bakgrundsbild som är anpassad till våra standardstorlekar av bildskärmsformat.

Laserpost via Infoprint AB

Du kan beställa dina laserblanketter här på vår hemsida. Beställning går direkt till företaget InfoPrint AB som både levererar och fakturerar din beställning. Länken här på DataVara AB:s hemsida finns endast av serviceskäl för att ni enkelt ska kunna beställa dessa blanketter. Affärshändelsen sker mellan er och InfoPrint AB. Kostnaden är 590 kr +frakt

Beställ

  • Antal: á 590 kr
  • Alla priser exklusive moms. Fälten markerade med * behövs för att vi skall kunna nå dig.