Tjänster som förenklar

Löneservice

Behöver ni tillfällig hjälp med att göra era löner, exempelvis vid sjukdom, föräldraledighet eller vid en temporär arbetstopp? Eller funderar ni på att lägga ut er lönehantering under en längre period, och låta en pålitlig och effektiv specialist sköta era löner? Vi hjälper er med löpande lönebearbetning, årsskiftesrapporter, framtagande av statistik och semesteruppdateringar. Ring oss!

Mer om löneservice ››

Kurser

Utbildning är kanske det allra viktigaste för att man ska få ut maximalt av sin programvara. Ändå glöms den ofta bort. Det är lätt att underskatta komplexiteten i ett nytt system och de förutsättningar som råder på olika arbetsplatser. DataVara AB har kurser för både nybörjaren och för den mer avancerade användaren. Vi håller kurser i Stockholm och Alingsås samt webbinarier direkt hem till dig.

Mer om kurser ››

Konsultation

Behöver ni hjälp med installation, utbildning, handhavandet eller kanske med allmän lönekunskap finns vi där för er. En konsultation kan ske på plats hos er, över telefon eller via vår tjänst eAssistans. Våra kunniga medarbetare är redo att stödja, hjälpa och informera. Tveka inte med att kontakta oss för att få veta mer om vad vi kan göra för er.

Kontakta oss ››